SCHILDEREN

op zoek naar een goed schildersbedrijf tegen een betaalbare prijs? Of vertoont uw woning gebreken als verkleuringen, blaasjes of bladders in uw kozijnen deuren? Dan is uw woning toe aan een nieuwe verflaag! Bij Pezo Afbouw bent u op het goede adres. Wij kunnen van uw woning weer een prachtig thuis maken. 

 

Kwaliteit en ervaring zijn het belangrijkste wanneer u erover nadenkt om een schilder in te huren. Kijkt u niet alleen naar de goedkoopste prijs, want dit kan weleens tegenvallen. De eindkwaliteit is het belangrijkste bij het afschilderen van uw woning omdat binnen schilderwerk grote invloed heeft op uw gehele interieur. Denkt uw daar maar eens over na.. 
 
Wij zijn specialisten op het gebied van schilderwerken binnen- en buitenshuis. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u tips en advies op het gebied van schilderen dan kunt u ons gerust hierover een e-mail sturen. 

 

Wij zullen u advies en tips geven over de gemiddelde kosten per vierkante meter voor uw muren en plafonds. Maar ook de kosten per uur van het opnieuw laten schilderen van uw bestaande of nieuwbouwwoning zowel aan de binnenkant als de buitenkant.  Voor kozijnen, plinten, trappen en dergelijke geldt een andere prijsconstructie.  


Intresse gekregen? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte op maat!